Kauppakeskus Trion remontoituosa pitäisi aueta 15.11. Kävin tänään kaupungilla ja katselin vähän miltä siellä näytti (siis ikkunoista ihan vain ohi kävellessä)... sekavaa se vielä on. Ei uskoisi että sen pitäisi olla ylihuomenna valmis jotta torstaina saadaan viettää avajaisia. Rakennusala toimii kuulemma niin että ensin lasketaan missä ajassa työ voidaan tehdä ja sen jälkeen vähennetään siitä kuukausi ja sitten viimeiset päivät vedetään paniikissa kun luovutuspäivä lähenee. No tulee mielettömät säästöt palkoissa ja vuokrakustannuksissa kun lyhennetään rakennusaikaa. Itse tekisin kyllä juuri toisin päin, lisäisin sen kuukauden ihan vain varmuuden vuoksi ettei tule kiire. Aina voi tulla takapakkeja. En minä oikeasti ymmärrä paljoa rakennusalasta kunhan toistelen kuulemiani "mukatietoja".

Lahden kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta avaa uudistetun Trion torstaina klo 10. Ensimmäisen ostoksen tekee Matti Nykänen. (lähde)

1056357.jpg

Paikallisen linja-autoyrityksen kuski oli kurvaillut pienessä sievässä (kertoo Etelä-Suomen Sanomat)... että turvallista matkaa vain kaikille. Autossa ollutta vakioasiakasta oli haastateltu lehteen ja hän kertoi ettei kuskista huomannut että se oli kännissä. Ehkä kuskilla oli vielä vähän pohjia edelliseltä illalta. Mutta totuus on se että KÄNNISSÄ EI SAA AJAA! Taitaa pamahtaa lopputili kuskille vaikkei rattijuopuksen raja ylittynyt enää tarkkuusalkometrillä. Koskakin ko. firmalla on nollatoleranssi promillejen suhteen.

376969.gif