Kävimme eilen mökillä päivykseltään. Emme vain viitsineet nähdä sitä kaikkea vaivaa mitä yöpyminen olisi vaatinut. Ehkä joskus sitten kesällä, viitsii pakata mukaan hitosti kamaa, viitsii järjestää nukkupaikat kaikille perheenjäsenille ja viitsii käydä läpi sen shown minkä Nyyti saattaa järjestää kun ei saa nukkua omassa sängyssään. Nyt vain lähdimme aamulla, söimme, saunoimme ja menimme kotiin. Ennen kuin me ostimme tuon omakotitalon "valtavalla" tontilla niin kävimme mökillä paljon useammin. No silloin ei ollut kyllä niin paljon noita lapsia vahdittavaksi. Mökki on kyllä meidän sisarusten yhteinen mutta me siellä Jannun kanssa kävimme enimmäkseen kun me asuimme, asumme edelleen, lähimpänä.

602253.jpg

Oli pirun kiva tuuli eilen. Ei kyllä ihan niin kova kai kun lauantaina. Mutta kyllä sitä sai ihan tosissaan soutaa kun joutui vastatuuleen. Jannu kävi Pojan ja Leevin kanssa ongella mutta he eivät saaneet yhtään kalaa. Tarjosin heille mukaan meidän pikkunyyttiämme mutta eivät he halunneet ottaa veneeseen kasvamaan tulevaa kalastuspolvea. En minä olisi oikeasti antanutkaan Veetiä veneeseen. Saa odotella siihen saakka kun tajuaa jotain itsekin siitä mitä sillä ongella tehdään. Kävin saunasta uimassa, samoin Poika. Nappuloita en veteen päästänyt koska se oli niin kylmää. En kyllä oikein tiedä kuinka kylmää koska joku oli arkistoinut vesilämpömittarin niin hyvin ettei sitä löytynyt.

602262.jpg

Nyt tuntuu olevan liikkeellä ihan kivaa "lämpöaaltoa". Avasin lauantaina sandaalikaudenkin. Niin ja se sunnuntain uinti oli talviturkin veks vippaaminen. Katsotaan nyt kuinka tämä kesä tästä etenee. Kuvattavaa on ainakin valtavasti… nupuista kukkiin, pörriäisistä ihaniin ihmisiin, maisemista pieniin yksityiskohtiin.