Oli eilen aika jännät paikat kun alppihiihtojen joukkuekilpailua laskettiin. En paljon nähnyt niitä Super-G laskuja koska meillä oli juuri silloin päällä tuo pullan leivonta. Mutta kaikki suomalaiset pujottelusuoritukset näin ja aika paljon muitakin suorituksia. Oli jännää seurata kun viimeisellä kierroksella ukko toisensa jälkeen laski pellolle ja Suomen sijoitus nousi kohisten. Oli kisa sitten leikkimielinen hupijuttu kuten kolmosella sanottiin tai vakavasti otettava kisa niin mitaleita siinä jaettiin ja ne mitalitaulukkoon pantiin. Näin ollen Itävalta nousi Ruotsin ohitse parhaaksi maaksi ja Suomi sai kisojen parhaan sijoituksensa, nelosen.    

Loeb ei oikein aina hallinut ajolinjoja lumella joten kalpaten kävi ja pisteet jäivät saamatta Norjan Rallissa. Ja kun meidän pojat, Hirvonen ja Grönholm ottivat kaksoisvoiton niin MM-taulokossakin osat kääntyivät. Osaahan se Hirvonen näköjään ajaa. En oikein ymmärrä miksi Subaru aikoinaan vaihtoi Hirvosen siihen Atkinssiin joka suurimassa osassa ralleja ajoi ulos. No Hirvonen ei ollut silloin heille tarpeeksi hyvä... Ei näitä kuvioita tiedä.   

Mikko Ilonen voitti ensimmäisenä suomalaismiehenä Europa-Tourin osakilpailun golfissa ja varmisti pelioikeutensa Eurooppa Tourilla vuoteen 2009 asti. Siis Eurooppa-Tourin osakilpailun, Indonesiassa, häh. Miksi se siis on nimeltään Eurooppa Tour? Ihan vaan by-the-way... Ilonen on muuten lahtelaistaustainen heppu, opiskeli aikanaan (90-luvun loppupuolella) Kannaksen lukiossa Lahdessa. Mitäpä tuosta, maailmalle lentäneestä.