Meillä on taas huomenna "perinteinen" itsenäisyyspäivän vastaanotto. Olemme kutsuneet paikalle muutamia ystäviä. Syömme hyvin, juomme glögiä ja katselemme linnanjuhlia. Nykyään meillä on vähän isommat tilat ja voimme kustua enemmän ihmisiä kuin alun perin silloin kun tämä perinne alkoi. Silti, joka vuosi on valittava ketä voi kutsua ja kierrättää vieraslistaa.   

Tämä päivä on mennyt aikalailla kaikenalaisessa höösäämisesssä. Sain/saimme juuri siivottua. Nyt on puunattu kaakelien saumatkin powerspayllä. Nyt pitäisi vielä jaksaa lähteä kauppaan. Onneksi olemme ostaneet suurimman osan tavaroista aikaisemmin. Nyt pitää vain odotella että Jannu tulee töistä koska en taaskaan aio ottaa lapsia mukaan. Okei, ei minua huvita kyllä tämä kirjoittaminen senkään vertaa kuin kauppaan meno. Lapsetkin taitaa kohta kadota silmistä. Täytyy lopetella ja lähteä laittamaan välipalaa lapsille. Poikakin varmaan tulee kohta koulusta.

1109505.jpg

P.S. Vieressä (käyttäjäkuvana->) on Leevin uusin näkemys äidistä. On vain vaikea löytää kuvasta yhdennäköisyyttä (en ole edes blondi) mutta hieno kuva se on.