Lapset saa aika mukavasti ylikierroksille viemällä niitä jonnekin tai siis tuomalle ne sieltä pois. Oli lähes mahdoton saada kaikkia kolmea rauhoittumaan kun ne rassukat olivat vielä niin ylikierroksilla. Aina tuli jotain uutta kerrottavaa tai jotain vain pulpahti mieleen. Siinä sitten kanteli vuoron perää Nyytiä ja Leeviä sänkyyn ja Veetikin oli levoton ja itkeskeli vähän.  Piti imetellä häntä. Onneksi Jannu auttoi lasten kanssa, kanteli lapsia petiin. Lasten kanssahan ei saisi enää kommunikoida sen jälkeen kun heidät on laittanut nukkumaan. Leevi yrittää usein saada kontaktia sanomalla jotain tosi törkeää mutta ei kannata provosoitua. Nyyti taas alkaa tuhertaa itkua… äiti, en mä haluu olla yksi, äiti tääll on nii pelottavaa… äitii-iii. Mutta jos super-nanny Jo Frost sanoo ettei lasten kanssa saa jutella enää kun ne on laitettu nukkumaan niin ei jutella. Mutta ei täällä aina kaikki mene "oppikirjojen" mukaan eikä ohjeistuksista  olla edes yhtämieltä.

Kävimme "mummolassa". Tämä mummo (siis minun mummoni, ei lapsieni mummo) ei vain ole oikein "äidillinen". En voi koskaan kuvitella jättäväni lapsia hänen hoitoonsa. Mummo ei vain jotenkaan osaa olla lasten kanssa kovin kauaa. No onhan hän kuitenkin joskus ollut äiti mutta hänelläpä oli lastenhoitaja. Mummolla oli niin kiire näyttää isälleen että naisetkin voivat pärjätä liikemaailmassa. Nyyti on aina vierastanut isomummia, Leevi nyt yrittää aina kovasti ottaa kontaktia mutta ei mummo "alennu" leikkimään lasten kanssa. Olimme "mummolassa" yhden yön. Pelkäsin koko ajan että mummo tympääntyy huoneistoa ympäriinsä vaeltelevaan Leeviin tai kitisevään Veetiin ja lähtee rakastajan luokse.  Ei mummo paha ole, hän ei vain jostain syystä osaa olla pienten lasten kanssa. Sellaista se oli kun olin itsekin lapsi. Mummo oli kyllä silloin vielä työelämässä.

Loput yöt olimme tätini luona. Siellä sitten Poika yhtäkkiä ilmoitti aikovansa etsiä isänsä. Hän kai totesi että se on sellainen tilanne jossa minä en noin vain voi paeta, minun oli pakko ottaa kantaa useammankin silmäparin keskittyessä hiillostamiseeni. Oli oikein kiva juttu, joo. Olen siellä kuin jokin varoittava esimerkki serkuille. Joo, harkitkaa tarkkaan kenen kanssa hässitte, käyttäkää kortsua… Joo olisi ehkä parempi kun olisitte selibaatissa avioliittoon saakka. Tädin luona on aina ihan hauskaa, siellä on hyvä porukka koossa. Minäkin voin jättää lapset hoitoon ja lähteä vähän ulos liikkumaan, tutustumaan ympäristöön, jopa joskus Jannun kanssa kahdestaan. Kävimme pitkällä kävelyllä Jannun kanssa, puhuimme kaikenlaista. Kävin tädin kanssa kaupoilla ja "sorruin" taas ostelemaan kaikenlaista, lapsille tietenkin enimmäkseen. Itselleni ostin parit housut, muutaman T-paidan, uuden laukun ja ihan pikkaisen "pukukoruja". Poika piti lähettää Lahteen bussilla jo maanantaina kun hänellä oli töitä. Muu porukka tuli pois "vasta" tänään. Pakko tulla välillä kotiin "elpymään" ja pesemään pyykkiä.