Toinen päivä äitiyslomaa on tässä nyt jo pitkällä. Olen laittanut aamupalaa, huolehtinut että esikoinen ehtii kouluu, toivottanut miehelleni hyvää työpäivää, käynyt Nappuloiden kanssa lenkkeilyttämässä Taroa, tyhjentänyt tiskikoneen ja laittanut koneellisen tummia peseytymään. Nyt suunnittelen mitä sapuskaa tarjoaisin tälle porukalle, joka nyt pyörii täällä. Ah, tätä autuutta???

Posti toi keskiviikkona minulle kirjan (kuva alla) ja olen sitä nyt mielenkiinnolla lueskellut. On sitä kaikenlaista tapahtunut vuonna 2006. Kirjassa on esim. tieto että vuonna 2006 miljardilla ihmisellä oli mahdollisuus käyttää internettiä ja heistä neljäsosalla oli laajakaista- tai jokin muu yhteys. Eli suurin osa maailman väestöstä on netin uloittamattomissa.

372728.jpg

Pelikaanit nousivat eilen kolmannessa erässä 4-1 sillasta 5-4 rangaistuslaukaus- häviöön (keksimpä sanan) HPK:ta vastaan. Viimeisen maalin pelsut tekivät ajassa 59.59 pelatessaan ilman maalivahtia kuudella kenttäpelaajalla. Keskutelupalstan perusteella ei ole aivan selvää koomasiko HPK vikassa erässä vai heräsikö Pelicans pelaamaan kunnolla vai vähän kumpaakin. No joo, edelleenkin tiellä kohden playoffseja...