Kävin tänään eräässä S-marketissa. En minä tietenkään myönnä varsinaisesti katselleeni muiden ostoksia. Enhän minä mikään kyylä ole, utelias kylläkin. Huomasin että kaikki muut kassajonossa olleet asiakkat olivat päättäneet hankkia kotiinsa mäyräkoiran. Tunsin itseni vähän orvoksi koirattomana. Miten minusta näin outo on tullut?

Itse sijoitin rahani pariin pakettiin broilerin ohutleikkeitä, jogurtteihin (mansikka, puolukka-vanilja, metsämansikka, mustikka, persikka), perhepakettiin reissumiehiä, oranssiin Keiju-margariini rasiaan, pariin tölkkiin rasvatonta maitoa ja kahteen litraan Aino-jäätelöä (mansikka-raparperi ja karpalo-kinuski). Pienet olivat ostokset mutta ne olivatkin täydennystä aiemmin päivällä tehtyihin hankintoihin. Toisekseen teen ostokset mieluummin erissä kun ostan kerralla kärryä kukkurilleen… Sen takia käynkin kaupassa lähes päivittäin koska aina jotain puuttuu.

Joo, mutta olut, auringonpaiste (siis missä), parveke ja kesäloma on kuulemma pirun hyvä yhdistelmä. Mutta minulta puuttuu tällä hetkellä tuo kaikki... ei ole kaljaa, täällä ei paista arska, kesälomasta ei ole tietokaan (pitäisi mennä ensin töihin), parvekekin puuttuu... Mutta valkoviini, terassi (omassa pihassa), kakarat poissa silmistä ja auringonpaiste olisi varmaan ihan hyvä vaihtoehto. Eipä tuotakaan nyt ole näkyvissä...

673211.jpg