Olenkin kirjoittanut aikaisemmin Pelicanseista ja niistä voisi nytkin kirjoittaa jotain mutta päätinkin vähän rustailla paikkakunnan toisesta jääkiekkoylpeydestä, joka saratasoa alempana on sarjataulukossa suunnilleen samoissa asemissa kun Lahen Pelsut. Kyseessä on Heinolan Kiekko eli Heki. Eilen tuli Hekin ottelu Sapkoa vastaan urheilukanavalta. Katselin kyseisestä matsista kolmannen erän. En minä oikeasti jääkiekosta erityisesti mitään ymmärrä joten en sano pelin kolmannesta erästä muuta kuin että se meni Hekille 2-0 kuten koko ottelukin. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Heki voitti viime kaudella Suomisarjan mestaruuden ja tätä kautta joukkue sai nousuoikeuden Mestikseen. Heinolassa emmittiin onko joukkueella taloudellisia edellytyksiä nousta sarjaporrasta ylemmäksi. Tarvittava rahoitus ja rohkeus löytyi ja Heki onkin esittänyt varsin pirteitä otteita Mestiksessä. Esimerkiksi 8.1. kaatui Jukurit, joka on eittämättä (Kalpan siirryttyä liigaan) Mestiksen kärkijoukkue Sportin kanssa. Sapko voitti muuten myös Jukurit; 18.11.2006 jatkoajalla. Heki teki Pelicansin kanssa yhteistyösopimuksen ja sitä kautta on esimerkiksi Ville-Matti Koponen on ollut pelikohtaisella sopimuksella lainassa Hekissa. Ja nyt näyttää siltä että Hekin ykkösmokke (Kurikka) korvaa loukkaantuneen Satosaaren jokusessa ottelussa (tuleeko Kurikasta siis luukkuvahti eli Niemen varamokke vaihtoaitioon).

 

Pelicansista sen verran että Nelosen kiekkomakasiinissa sunnuntaina 26.11.2006 tulee jotain juttua Pelsujen karikkoisesta tiestä tämän hetkiseen jokseenkin hyvään tilanteeseen. Ja ne ryökäleen linnut meni häviämään kirvesrinnoille… jatkoajalla. Voihan V!