Suuri ja mahtava epävirallinen EU-huippukokous järjestetään tänään Sibeliustalolla. Minun elooni tuo nyt ei vaikuta mitenkään koska ei minulla ole tänään mitään asiaa Lahteen (jos ei tarvitse lähteä esikoista pelastamaan).

Poika on menossa kavereiden kanssa ihan pikkuisen hengailemaan Lahteen. Jannu on antanut pojille ohjeita miten kannattaa hengailla ettei päädy ongelmiin. Nuorempana varmaan minäkin olisin mennyt pikkaisen hengailemaan ihan uteliaisuuttani. Olimmehan me aikoinaan Salppurin kisojen alla hengailemassa hotellien lähellä ja keskustan kaupoissa kun siellä saattoi nähdä urheilijoita. Se vain tuntui kivalta kun tapahtui jotain vähän erilaista. Eikä se poikien hengailu nyt ole sen kummempaa kuin esim. linja-autolla Niemenkatua meneminen.

Kokous näkyi jo eilisiltaisessa Pelicans pelissä (jonka Pelsut muuten voitti). Alueet joilla sai aikaisemmin parkkeerata pelien aikana oli suljettuina koska suurhallilla oli lehdistökeskus. Peliin oli kuitenkin saapunut yli 4000 katsojaa ja heidän autoilleen oli täytynyt jostain löytyä paikka (koska kuka nyt tuli paikalla julkisilla tai kävellen).