753173.jpg

On tullut vähän noita mansikoita laitettua pakasteeseen, hilloksi ja tietenkin suuhun. Olemme ostaneet kahdeksaan ( 5 kg:n) lodjua mansikkaa á-hinta n. 25 euroa per laatikko. Samperi se on kallista...? Meillä suurin osa mansikasta laitetaan talveksi pakasteeseen survottuna ja sokeroituna. Siinä on sitten kiva ottaa talvella ihan vain purkki (neljänneslitra) pakkasesta, sulatella ja syödä. Niin ja sitten niitä voi laittaa kiisseliin tai vaikka kakkuun. Mustikassakin on kokeiltu käydä muttei niitä vielä ole hirveästi kertynyt.    

753175.jpg

Huomenna lähdetään taas sukuloimaan eikä nytkään tiedetä koska tullaan takaisin. Nyt menemme netittömän taipaleen taakse enkä voi tulla tilittämään tänne. No keskiviikkona ollaan kyllä jo maakunnalla koska silloin on illalla Eliittikisat Lahdessa.