Taas se nähtiin ettei niillä tähdillä tehdä mitään jos joukkue ei pelaa tosissaan… Vai oliko syy valmentajan huonossa peluuttamisessa… Vai yksinkertaisesti siinä että pelaajilla oli vain huono päivä. Jatkoajan otteluraportin perusteella Shedden ei ollut aivan tilanteen tasalla. Hän peluutti ylivoimassa aina  viittä hyökkääjää (kuten Stapletonia, Santalaa, Hirshovitsia,Ritaa ja Leinoa) jotka eivät saaneet kiekonsiirtelyltään  mitään aikaiseksi. Siinä kävi vielä niin että Jarna (Marko Jantunen) pääsi rokottamaan toisessa erässä alivoimaalilla kun Jokereilla oli 5-3 ylivoima. Siihen se jokeriselkäranka sitten katkesi. NHL-palanneisella maalivahti Markkasella oli pitkältikin huono päivä, imurointipäivä kai. Okei, sellaista sattuu… Eikä minulla ole taaskaan tarjoilla mitään suurempaa totuutta ottelusta, jota en edes nähnyt. Toistelen vain (välillä vähän väritellen) "totuuksia", joita luen muista medioista.

Shedden otti vähän herneitä nenään ja syytti pelin jälkeen Pelicansin valmennuskolmikkoa… no jostain. Siitä että aina kun joukkue (siis Pelicans) teki maalin niin valmentajat katselivat virnistellen Jokerien vaihtoaitioon. No voi nyt sen jessus sentään, anna katsella ja katso itse peiliin. Eilinen peli oli monien mielestä Jokereille taktinen fiasko ja toivottavasti taktinen heikkous ei iske maajoukkuepeleissä… Oi armas päävalmentajamme, sitä minä todellakin toivon. Ja toivottavasti päävalmentaja näkee jokerilasien takaa että Niemi oli torstaina todellakin se PAREMPI mokke. Ehkä tilanne muuttuu Karjalaturnaukseen mennessä mutta minä VAADIN meitin omalle pojalle (Antti Niemi) peliaikaa otteluissa. On se niin kovassa iskussa että ansaitsee muutakin kuin luukun avaajan roolin.


Kyllä meillä nyt menee hyvin, johdetaan vieläkin. Okei Kärpillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna ja Pelsuilla on tänään tiukka vastus, Tappara. Se tulee myös Kärppien vastukseksi ennen maaottelutaukoa… ja HPK myös. No HPK:lla ei kovin hyvin mene… mutta se onkin jo toinen juttu. Mutta täältä tähän turkooseja laseja näpeissä pyöritellen.

P.S. Jokerit-Pelicans otteluun liittyen, olisi todella kiva jos joku osaisi kertoa mikä on SSL-ketju. Minulla on omat arveluni, olen yhdistellyt kirjaimia nimiin, niihin "tähtiin" mutta lopullista totuutta en tiedä ja ihmettelen syvästi jos se tätä kautta selviäisi.