Okei, minä katson nyt niitä juoksentelua alkupäästä... vai olisiko sittenkin pitänyt katsoa loppu päästä jos sieltä olisi menestystä tulossa. Ja paskat, väsyttää... Nukuin kuitenkin tänä aamuna puoleen yhdeksään saakka vai oliko se eilen aamulla kun tänään on jo huomenna... tai siis eilinen on jo loppunut (vartti sitten) koska tänään on tänään eli lauantai. Valvon harvoin yli puolen yön niin menee eiliset ja tänpäiväiset sekaisin. Yli puolen yön tulee valvottua lähinnä valokuvatorstaita vartoessa tai silloin kun vituttaa hemmetisti eikä viitsi käydä nukkumaan... vaikka itselleenhän siinä kostaa. Eilenkin eikun siis toissa päivänä (joka siis oli torstai koska eilen oli perjantai) valvoin yhteentoista saakka. Syytä en enää muista mutta viina se ei ollut... taisin katsella tallennuksia. Ihan oikeasti katsoin Diilin ja maanantaillisen Prisman. En vain ymmärrä miksi sitä Diiliä piti vahdata mutta se nyt oli vika jakso. Prisma käsitteli tappajameduusaa, irukandhia vai miten hitossa se kirjoitetaan, en viitsi tutkia.

Jappanissa kello taitaa siis olla jotain yli kuus. En ole ihan varma mutta vitut minä jaksan sitä mistään tsekata. Onko sillä niin väliä? Kyllähän se on järkevien nukkuaika sekin. Paitsi joo jos on joku maratoonari tai menossa duuniin mutta joo nyt on lauantai ja aika harvat menee lauantaisin töihin. Kelloradiokin varmaan vielä vilkuttelee valojaan kun kuka sitä nyt olisi aikaan pannut. Poikakin hiippaili kotiin ja ihmetteli että vittuako mutsi täällä keikkuu pystyssä. Ajatteli varmaan että minä vahtaan häntä, pois se minusta (Poika oli selvästi snadisti hiprakassa tai sitten se oli minä... siis ei hiprakassa vaan väärässä). Sanoin että ajattelin katsella urheilua. Poika meni nukkumaan. Hitto, pitäisiköhän mennä huutamaan sille. Ei viitsi. Antaa olla kun pystyssä pysyy ja kommunikoimaan kykenee... Minähän voin olla väärässä koska en nyt ole ihan parhaimmillani havannoimaan koska olen silmät ristissä ja puoli unessa. Ja juoksutkin alkaa vasta yhden aikaan... Pakko jaksaa vielä hetki.

En tiedä jäiskös ales nukkumaan vai menisikö omaan punkkaan. Omassa punkassa tulee herätys viimeistään puolelta seitsemältä... mutta toisaalta siellä voi jatkaa uniakin jos Jannu ottaa lapset kanssaan jonnekin. Olenko minä kamala? Työnnän nuo jälkeläiseni niiden isän vastuulle. En vain tiedä että onko fiksumpaa tuoda vauva tissin luokse vaiko tissi vauvan luokse. Siis jos minä menen ales nukkumaan ja jos Veeti heräämään hamuamaan tissiä. Ajattelin vaan että jos lopetan lopullisesti imettämisen niin mitä hittoa teen tuolle kaikelle maidolle. No loppuuhan se aikanaan muttei heti. En minä vaan voi kahta yötä nostaa käsiä pystyyn ja paeta todellisuutta ja sitten on vielä se kiekkokarsinta. Hitto, olisi pitänyt mennä ajoissa nukkumaan ja unohtaa tuo kaikki typerä urheilu mutta kun haluaa korkata kisat niin onhan se sitten pidettävä lippu korkealla... Eikä maratonissa ole mitään. Kuivakat äijät vaan jolkottelee pitkin katuja. Imagosta nyt vain on pidettävä kiinni?