Olihan se oikein hauskaa kun on asunnon yhden huoneen lattiat "täynnä" patjoja joilla makailee könsikkäitä. Lattioilla pyörii pulloja ja tölkkejä ja pöydällä on renkaita lasien ja mukien jäljeltä. Sipsien siruja ja popcornin paloja rapisee jokaisen askeleen alla. Minä itse katsoin ensimmäisen neljänneksen. Siihen mennessä oli nähty muutama touchdown, epäonnistunut lisäpisteyritys, syötönkatkoja, pallon riistoja, pallon karkailua ja keltaisia lippuja kentällä. Täytyy mainita se avauspotkusta juostu 93 jaardin touchdown Bearsille. Vettä tuli aika roimasti. Ensimmäisen neljänneksen jälkeen ottelu oli 6-14 Bearsille.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kun sitten menin nukkumaan niin kahden aikaan niin enpä saanut unta. Olin ollut sairaan väsynyt joskus 23-24 aikoihin mutta minun "uni-ikkunani" oli mennyt jo kiinni ja aukesi uudelleen vasta joskus puolen neljän aikaan. Ehdin siinä pelata vähän kännykkäpeliä, lukea pari sivua kirjaa ja käydä vessassa. Idea kun on  se että ihmisen ei pitäisi piehtaroida sängyssä varttia pidempään jos ei uni tule vaan puuhailla hetken jotain muuta ja yrittää sitten uudelleen unta. Ja tämän vatsan takia sängyssä pyörimisestä menee vähän ideaa kun ei oikein pääse pyöriskelemään.

 

6.15 (suunnilleen ja keskimäärin) Nyyti kiipesi sänkyyn mukanaan kirja Vaarini on merirosvo. Luin hänelle tarinan Vaarin seikkailuista Lähi-Idässä, vangiksi joutumisesta, salaisen aarrekammion löytämisestä ja pakenemisesta ilma-aluksella. Oikein mielenkiintoinen juoni. Puolen seitsemän aikaan piti hiipiä laittamaan Pojalle ja Nappuloille aamupalaa sekä päästämään Taro ulos tarhaansa. Keitin ohrapuuroa hiutaleista. Se on Pojan suosikkia, tai oikeastaan hän ei paljon muuta puuroa suostuisikaan syömään jos äiti ei olisi niin tiukka että vaatii aamupalan nauttimista. Leevi tuli alas puolen seitsemän jälkeen, tassutteli paikalle gorillatöppösissään ja prätkäpyjamassaan. Ensimmäinen ukkeli ryömi seuraamme ennen seitsemää koska hänen piti mennä töihin. Onneksi se "urheilustudioon" viety kahvinkeitin ei ollut talon ainut ja sain keitellä herralla kahveet.

 

Saimme Nappuloiden kanssa lähetettyä Pojan kouluun ja pari ukkelia töihin. Siivosimme aamupalapöydän ja menimme ylös pelaamaan muistipeliä ja lukemaan tarinaa kolmesta pienestä kilipukista. Ennen ruokaa kävimme vielä lenkkeilyttämässä Taroa ja ryömimässä vähän lumessa… Nappulat ja Taro hoitivat lähinnä sen ryömimisen mutta kyllä minäkin sain osani lumesta. Perjantaina sitä satoi täällä aikas paljon ja tänäänkin on riputellut vähäsen. Minä keitin sapuskaksi ison kattilallisen jauhelihakeittoa koska tiesin että ukkelit alkavat heräillä ja meidän kämppähän on täyden palvelun yritys (vain seksipalvelut puuttuvat paitsi siltä yhdeltä joka sanoi minulle kerran tahdon vuosia sitten). Nappulat auttoivat kattamaan pöydän.

 

Ukkelit häipyivät saatuaan masunsa täyteen ja viimeiset oluset kumottua. Ruuan jälkeen mieheni olisi ollut valmis armahtamaan minut nokosille mutten sitten "jaksanut". Inhoan yli kaiken heräämistä ja päivällä se on minulle vielä vaikeampaa kuin aamulla. Olen niin tahmea herättyäni että välillä vituttaa. Kyllä se väsymys on ollut koko päivän sellainen ohut verho ylläni. Täytyy tänä iltana käydä nukkumaan lasten kanssa yhtä aikaa niin saa kunnon yöunoset. Kun minä en sitten mennyt nukkumaan niin käytiin koko perheen voimalla kaupassa. Kaupassa Leevi äityi taas vaatimaan jotain uutta kuormuria tai jotain, en edes katsonut mitä hän halusi koska jätin kieltämisen kerrankin isukin tehtäväksi. Nyyti on siitä helppo ettei hän haahuile pitkin leluosastoa vaatien kaikenlaista koska hän istuu kuin tatti kärryissä ettei äiti (tai isi) vain huku silmistä.

 

Leivoin runebergin torttuja. Ne on muuten ihania mutta pirun makeita. Minä en siedä karvasmantelia joten pitää tehdä ihan itse nuo torttuset että saa mieleisiä. Ja eikös se leipominen kuulu kotiäidin tehtäviin. Jannu lähti Nappuloiden kanssa maailmalle joten minä olen täällä nyt sitten ihan issekseni ja voin surffailla netissä mutten taida, katson mieluummin pari juttua nauhalta. On taas kertynyt tuntitolkulla katsottavaa kun ole nauhoitellut kaikenmaailman ohjelmia ajatellen ette ne voisivat olla mielenkiintoisia, varmaan ovatkin mutta kun en jotenkaan ehdi katsoa, en saa ikinä otettua itselleni sitä aikaa.

 

P.S. Pojat kyllä siivosivat paikat hyvin, kantoivat tavaransa pois. Ei tässä ollut siitä kyse että tullaan kylään, sikaillaan ja sitten häivytään kuin pieru saharaan ja jätetään muija siivoamaan. Eivätkä nämä ollut mitkään ryyppäijäiset vaan... Ehkä on parempi olla kommentoimatta.... Ehkäpä se oli urheilullinen yöpuhde ystävien ja naposteltavan parissa.