Jos nyt kirjoittaisi jotain ettei tämä mene miksikään urheilulliseksi yöbloggaamiseksi kokonaan. Eilen illalla Lahden satamassa oli olevinaan venetsialaiset. Minä en niihin mitenkään osallistunut koska nukuin silloin. Kävin lasten kanssa yhtä aikaa nukkumaan ja kuin ihmeen kaupalla olin unessa jo joskus puolen yhdeksän jälkeen herätäkseni sitten 3.18 ("kello" oli soimassa 3.20) katsomaan kisoja. Ehdin nukkumaan sitten kiekonkarsinnan ekan ryhmän loputtua vielä parisen tuntia. Mutta palatakseni niihin venetsialaisiin niin Poika oli siellä ja Jannu. Jannu oli mennyt sinne moottoripyörällä. Yhdeksän aikaan oli ilotulistus (siitä yksi kuva alla, Jannun ottama). Poika sanoi että niin aneemista ilotulitusta hän ei nähnyt sitten uuden vuoden aaton ja meitin oman "koti"-ilotulituksen jälkeen. Osansa oli varmaan sillä että oli vielä niin valoisaa. Päivällä oli sadonkorjuumarkkinat satamassa. Sato nyt oli vähän hukassa mutta olihan siellä monenmoista myyjää.

854790.jpg

Pakko vielä palata tapaus kiekonkarsintaan. Voihan joku sanoa että minä olen nuolaissut ennen kuin tipahtaa kun listasin kiekonfinaalin pakko-katsoa-listaani mutta eikö sitä saatana pidä uskoa omiin, oli ne nyt syntyperäisiä suomalaisia, ruotsinkielisiä tai maahanmuuttajataustaisia. Totesin joskus että Jakke (Nieminen) tuppasi häviämään jos minä seurasin tai nauhoitin peliä… ei sillä tietenkään ollut merkitystä mutta tuntui vain siltä että vika on minussa, ei Jarkossa. Oliko tämä Krugerin epäonnistuminen minun vikani koska heräsin katsomaan kisoja? Olenko joku pahan ilman lintu? Mikä olisikaan katkerampaa, herätä katsomaan kisoja ja nähdä kaikki pilalle menneet yritykset vaiko herätä aamulla suurin odotuksin ja nähdä tekstarista tulokset. En tiedä ? Onko elämä jotenkin julmaa? Eihän Jannu voi muuta sanoa kuin kulta, se nyt vain on urheilua. Niinhän se on mutta odotin enemmän niin kuin varmaan moni muukin. Kaihan sitä saa ottaa päähän jos kaikki ei mene niin kuin toivoo ja odottaa. Ja kuinka saamarin kauan minä jaksan märehtiä tätä. Sovimme että tämän päivän saan märehtiä tätä asiaa ja sitten märehditään jo jotain muita juttuja. Mitähän sitä voisi seuraavaksi märehtiä, vaikka sitä että Karjalainen vikaa kaikki kolme heittoaan häkkiin. Ei sellainen hetkauta… Minulla ei ole OP:n osalta mitään suuria odotuksia.

Jaa, jos ensi yönä sitten nukkuisi. Ei se Frösenin pomppiminen nyt niin kovasti jaksa kiinnostaa. Kyllä tämä taas tästä. Jos ei odota mitään niin ei pety mihinkään mutta pakko nyt on luottaa Pitkämäkeen, ei tässä muutakaan voi. On se sinänsä hyvä kun kisat on "meren" takana niin ei mene koko päivä tellun tuijotukseen. Tänäänkin kisalut loppuivat puolen viiden aikaan. Kun vaan yöllä muistaa nukkua... iltapäivällä katsoa urheilua niin kyllä tästä viikosta selvitään.