Urhelukanava näytti Jakke Niemisen ottelun Adelaidessa suorana. Tämä oli helppo kohta koska minulla oli jonkinmoinen sisäinen oletus että Urheilukanavalla voisi olla sormensa pelissä. Niin ja Nieminen hävisi ottelun.     

Jannen Ahosen vaimo Tiia (os. Jakobsson) on todellakin raskaana ja saa vauvan joskus keväällä. Tämä oli vähän vaikeampi posti, jouduin käyttämään muutamaa eri hakusanaa ennen kuin varmistus löytyi. Ymmärrän kyllä hyvin että tällaiset "perhepiirin asiat" halutaan pitää omina. Ei siinä mitään mutta kuusi vuotias Nico on todellakin saamassa pikkusisaruksen.      

Vuoden 2001 kisoissa naisten takaa-ajon voitti siis Virpi Kuitunen mutta hänen jälkeensä tulleet venäläiset olivat Larissa Lazutinaja Olga Danilova. Ensimmäisen osuuden eli perinteisen viiskilometrisen voitti Bente Skari mutta hänestä ei ollut vastusta Virpille ja venäläisille vapaan osuudella. Tuntuu edelleen kurjalta että ne loistavasti järjestetyt kisat pilasi se suomalaisten "laittomaksi" määritelty nesteytys.    

Petri Matikainen todellakin luotsasi Pelicansia kaudella 2004-2005. Ohessa Uusi Lahden juttu ennen kauden alkua. Kummoinen ei kausi ollut mutta ehkä joukkue oli paska tai sitten se ei ollut sopiva tai sitten P. Matikainen on kasvanut korkoa vuosien aikana. Lahden kurjaa joukkuetta on luotsannut vuosien aikana mm. kiekkojournalisti Petteri (Tonin veli) Sihvonen ja tietenkin sen surullisen kuuluisan rokki-kiekon puolesta puhuja Jami Kauppi. Mutta toisaalta muistaakseni Kauppi toi muassaan Lopin ja Niemen ja tällä hetkellä he ovat tärkeitä joukkueelle. Kaupin jälkeen ruoriin astui Aravirta- Räsänen- Nurminen ja loppu onkin meidän omaa historiaamme.

394429.jpg