Kalevan kisat on sitten kisattu ja MM-kisajoukkuetta täydennetty. Ihan omaksi ilokseni päätin yrittää kirjata Lahden Ahkeran saavuttamat mitalisijat (ja kun "elämme" nyt täällä blogimaailmassa niin jaan aikaan saannokseni kanssanne). On sitten vuosien kuluttua kiva katsella kuinka menikään vuonna 2007 (siis minun on kiva katsella).

Kultamitalistit
Jussi Utriainen (5000 ja 10 000 metriä)
Jonas Hamn (1500 metriä)

Hopeamitalistit
Francis Kirwa (5000 ja 10 000 metriä)
Ari-Pekka Lattu (400 metrin aidat)
Seyi Omojuwa (200 metriä)
Hanna Korell (100 metrin aidat)

Pronssimitalistit
Maisa Korri (400 metriä)

Se taisi ollakin sitten siinä. Tuosta näkee selvästi missä se Lahden Ahkeran ns. vahvuus on, "tartanilla". Tuohon listaan ei päässyt mukaan yhtään kenttälajia. Nostetaan sitten panoksia ja yritetään listata kasisakkiin eli finaaliin päässeet Ahkeran edustajat.

4. Seyi Omojuwa (100 m)
4. Maija Saarinen (800 m)
4. Noora Pesola (pituus)
7. Wilson Kirwa (800 m)
7. Joonas Makkonen (pituus)
7. Maisa Korri (200 m)
8. Päivi Varis (800 m)
8. Mustapha Mabrouki (400 m)

Kalevan Malja pisteitä on kertynyt Ahkeralle 211 ja tällä hetkellä ollaan tasapisteissä Helsingin Kisaveikkojen kanssa. Kalevan Maljan Ahkera on voittanut 2002 mutta nykyään siihen ei kai ole saumoja koska mukaan otetaan taas nuorten kisoja ja HKV:llä on niissä niin kova edustus (tällaista kuulin "turuilla ja toreilla").

Paikallista lippua piti myös korkealla Hollolan Urheilijoiden Joni Rautanen tulemalla toiseksi sekä 100 että 200 metrillä. Hän paransi matkojen ennätyksiään usealla kymmenyksellä. Taisi olla todellinen villikortti, mahtava kunnon ajoitus. Heti meille nyt ja tänne. Kun Hanna Korell tuli vuosien pimennossa olonsa jälkeen taas parrasvaloihin joskus 2000-luvulla niin toivoin että hän siirtyisi edustamaan Lahden Ahkeraa Joutsan Pommin sijaan. Tiesin että Korell asuu Nastolassa ja opiskelee Lahdessa. Mikä olisikaan sopivampi seura kuin Lahden Ahkera… varsinkin kun Joutsan pommi ei ollut mikään kasvattajaseura. Korell aloitti uransa Enonkosken Urheilijoissa (voitti ensimmäisen SM-mitalinsa 100 metrin aidoissa 1995).

Ja mitä tulee siihen Timo Tompurin uran loppumiseen niin ainakin tuloslistojen mukaan hän kävi kiskaisemassa kiekossa kuudenneksi.

P.S. Jos Kalevan kisojen tulokset kiinnostaa niin niitä voi käydä vilkaisemassa esim. tuolta.