Kaikkea ne jaksaa tutkia. Jaa että sähköinen lattialämmitys on turha ja kallis. Jutun luettuana tajusin ettei tutkimis sinänsä käsittele meidän tilannetta. Kaukolämpöön on täältä matkaa kilometritolkulla.
Mutta tajuan kyllä tuon em. tutkimuksen jujun... On kallista lämmittää lattiaa sähköllä kun sen kaukolämpötaloissa voisi tehdä vesikiertosyteemillä ja käyttää sähköntuotannossa tullutta hukkalämpöä hyödyksi. Ja kyllä myös sähkölämmitys on kallis ja turha kun puullakin voi lämmittää...

Big Brotherkin alkaa tänää tai oikeasti se alkoi eilen mutta TV:ssä se alkaa tänään. Poika ruinasi 24/7 palvelua mutta en minä sallinut sitä tilata koska se on turhuutta. Sanon nyt tietenkin että ihan paska ja huono ohjelma mutta silti sitä on varmaan jossain vaiheessa päällistelemässä tellusta tai lukemassa juttuja netistä.

Lahti on jättänyt MM-kisahakemuksen vuoden 20013 kisoista. Kyllä, meille tänne ne, tulihan viime kisoistakin niin kovin ikimuistoiset!

Ja Tarvainen kiskaisi itsensä keihäsfinaalin ihan infernaalisella heitolla (riippuu mihin vertaa). No toivottavasti hän onnistuu myös finaalissa rentoon suoritukseen eikä jää räpeltämään mihinkään 55 metriin kuten joskus on käynyt. Tarvainen on sellainen heittäjä että onnistuessaan menee pitkälle mutta helposti menee yli-yrittämiseksi ja tulos jää vähän päälle viisikymppiseen.