Tätä päivää on odotettu. En tiedä kuinka moni into piukassa on tätä päivää odottanut mutta minä odotin. Joku voi kysyä mitä ihmeellistä tässä päivässä on, 29. päivässä joulukuuta vuonna 2007. No ainahan sitä jotain on erikoista on aina jollekin, minulle se odotettu asia oli se että Pelicans esiintyi Nelosen kuukauden pelissä. Ja numeroiden valossa Pelicans esiintyi mallikkaasti mutta pelillinen esitys ei ollut kuitenkaan kummoinen. Pelaaminen oli jotenkin epäjärjestelmällistä, syötöt epätarkkoja ja tilanteita ei pelattu aina kunnolla loppuun.

Ja tepsiläisillä oli "mailansa pelissä" kahdessa Pelsujen ekassa maalissa. Mielialat meinasi mennä vähän sinne tänne; Ollaan 2-0 häviöllä, paska peli; 2-4 johtoasema, kolmatta erää pelattu jo 14 minuuttia, ei tätä voi mokata; Nyt ne pääsi lähelle,  3-4, voi hitto, kuinka käy?; Viidellä kuutta vastaan, nyt meni jännäksi, vielä 2 minsaa jälellä; Luojan kiitos se on ohitse ja me voitimme!

joulukortti0708.jpg

Kantaa voi tietenkin ottaa lopun korkeasta mailasta Sopasella povattua mutta antamatta jäänyttä rangaistusta, "huvittava" yksityiskohta tuossa on se että Sopanen kävi jo istumassa mutta Laaksonen (dumari) kävi hakemassa hänet pois. Tai voisi päivitellä Kari Sihvosen taklauksen törkeyttä (tai pohtia oliko se törkeä) mutta tuollaiset spekuloinnit ja tuomaroinnin arvioinnit eivät kuulu tyyliini. Kun peli on pelattu niin se on pelattu... Jaa tuolla mentaliteetillä voisi jättää kaikki peliin liittyvät arvioinnit väliin, niinhän yleensä teen koska, vaikka katsonkin mieleläni Pelsun pelejä niin, en paljon sinänsä ymmärrä pelin ns. hienouksia. Toiset tekee maaleja enemmän kuin toiset, välillä ollaan nurin ja välillä taklaillaan...

Mutta nyt, kun olen lisännyt Pelicansin sivuilta ilman lupaa varastamani kuvan blogiini, minä lähden saunomaan kun en sinne ennen pelin alkua ehtinytkään.