Nyt on korkattu sitten hiihdon MM-kisat sprintin alkukarsinnoilla ja kaikki suomalaiset, niin naiset kuin miehetkin, pääsivät jatkoon. Nyt vain odotellaan sitten välierä- ja finaalivaiheen alkamista 12.20. Mitaliosodotukset korkealla!!?!!

Tallus tippui näköjään yhdistetyn sprinttijoukkueesta. Kun näin hänet ekaa kertaa livenä (Lahti 2001?) niin en voinut kuin ihmetellä miten piskuinen hän on muiden kisailijoiden rinnalla. Minäkin voitan hänet pituudessa lähes kymmenellä sentilla ja painossa... Tällä hetkellä ei kannata mainita mitää mutta olen raskassarjalainen sen pojan rinnalla. Ehkä pienestä koosta oli hyötyä olympilaisissa 2002 (kun hiihdettiin korkealla tai jotain).

Mieheni muuten toi maanantaina esille asian jota en ollut edes ajatellut. Meidän vauva syntyy (melko varmasti) kesken MM-kisojen. Perkeleen huonoa perhesuunnitelua kun vaimo poloinen missaa "tärkeitä" kisasuorituksia. Mutta eihän sitä silloin sängyssä (missä lie?) jaksa ajatella jonnekin kuukausien päähän, toisen vuoden puolelle. Sattuihan tuo muutenkin kehnoon saumaan, Pojan hiihtolomalle. Ei äiti ja isäpuoli paljon ajatellut mutta esteet on tehty voitettaviksi. Minulle voi nauhoittaa kisoja ja koska synnyttäessä saa kuunnella musaa niin kai saa kuunnella kisoja jos ne nyt sattuu päällekkäin. Ja Pojan ongelmat on selvitetty aiemmin.