Nyt se asia on selvä ja sovittu. Meille tulee vielä yksi vauva ja sitten laitetaan röörit kiinni (mieheltä, ei minulta... en halua joutua "leikeltäväksi"). Tietenkin ja totta kai asiat ja mielet voivat muuttua suuntaan jos toiseenkin. Kyllähän tämäkin suurperhe riittäisi mutta vielä yksi söpö tyttönen… Eihän Nyyti voi jäädä minun ainoaksi tyttäreksi, haluan lisää väkeä meidän perheen tyttöjen salaseuraan. Jaa no, ei täällä kai voi tilata lapsia sukupuolen mukaan ja poikakin on kiva. Lapset on ihania (siis olen kuullut huhua…)?

Niin onhan tässä vielä aikaa. Ei tässä nyt ole heti tarkoitus panna minua paksuksi. Olisi jonkinmoinen tarkoitus vielä ehkäistä varmaan jonkun (siis suunnilleen, noin) vuoden verran. Kyllähän me sekin homma jotenkin osataan. Nyytin ja Veetin välissä onnistuttiin oikein hyvin mutta Leevin ja Nyytin välissä oli vähän heikompaa mutta syy on selvillä eikä mitään vahinkoa ole tapahtunut. Ja voihan tässä käydä niin että siittiöt ja munasolut ovat sitten taas vuoden vanhempia eivätkä ollenkaan niin yhteistyöhaluisia kuin aiemmin. Sitä kai luulee että "kerta rykäsyllä" pamahtaa paksuksi ja kaikki menee hyvin. Suhtaudun raskauteen ehkä taas kerran turhan kepeästi.

Ehkäisystä tulikin mieleeni yksi juttu. Jannu tuli tuossa muutama päivää sitten kaupasta himaan kertomaan minulle hihitellen yhtä juttua. Hän kertoi että joku nuoripari oli ennen häntä ostanut paketillisin kondomeja. Jannu kertoi katselleensa pariskuntaa ja ajatelleen että nuo aikoo harrastaa seksiä. Sitten hän tajusi että hänen kärryissään on kaksi pakettia ko. tuotetta (vaimo käski tuomaan?). Jannusta se nyt vain ole jotenkin huvittavaa… se että hän ajatteli toisten seksielämää ja se että häntä nolotti kun hän ajatteli että jos hän ajattelee muitten seksielämää niin mitä hänen perässään tulevat ajattelivat kun hän osti kaksi pakettia. Jannusta tilanne oli jotenkin absurdi ja se huvitti häntä jälkikäteen.    

Kondomit ovat muuten melko kalliita . Tai riippuu tietenkin mihin vertaa... No ei ne nyt minun budjettiani sinänsä hetkauta. Itse en aloita hormonaalista ehkäisyä ennen kuin lopetan imettämisen. Pitäisi kohta mennä kyllä "ruinaamaan" reseptiä luotto- gynekologiltani. Menikö nämä jutut nyt vähän liian intiimeiksi? Minulle seksi ei kuitenkaan ole tabu. Äitini oli urologi, ehkä se selittää jotain tai sitten ei mitään. No yritetään vähän aikaa taas pysytellä jutuissa navan yläpuolella (tissit jee, ne on kivoja, saanko nuolla varpaitasi?).